Virketvej 1-3, Falkerslev, 4871 Horbelev

Tidligere skole med pæn inspektørbolig på Midtfalster

Sjældent udbudt og helt unik ejendom med 171 m2 bolig og en tidligere skole på 575 m2 med 171 m2 kælder. Ejendommene er opført i røde sten med rødt tegltag samt termo- og energivinduer, delvis af nyere dato. Ejendommen er en tidligere skole, som senere er blevet omsorgshjem. i nyere tid er den benyttet til flere forskellige formål. Den ligger på en 6.502 m2 stor grund med 2 indkørsler, P-plads, skolegård, og den rummer mange muligheder for den rette køber.
Huset har vindfang med lidt ældre hoveddør, fordelingsgang med skab og dør til massiv vinkeltrappe til 1. sal, 2 tidligere stuer, stort soveværelse, pænt køkken i grå elementer med alle hvidevarer, bag-/mellemgang med døre til baghave og kælder, pænt moderniseret toilet med vask, bryggersrum med stik til vaskemaskine og stort depotrum.
1. sal er indrettet med fordelingsgang og dobbeltskab, stort soveværelse med dør til lille altan, 2 gode værelser med skabe samt dejligt flisebadeværelse med bruseniche.
I kælderen på 20 m2 er et værkstedsrum og et fyrrum med BAXI oliefyr fra 2007.
Desuden sammenbygget garage med dobbeltport, udhus og cykelskur med ståltag
Huset har træ- og parketgulve med vinyl- og tæppebelægning.
Huset kan udlejes for minimum kr. 6.500,- om måneden ekskl. forbrug.

Skolebygningen har en forhal med glasdør til 32 m2 carport og dør til kælderen, toilet med vask, stor fordelingsgang, 2 store klasselokaler, arbejdsrum med vask i stålbord, 3-delt klasselokale med "lette" vægge, kontor/lille undervisningslokale, pænt handicaptoilet med vask, stort alrum med skabe, rengøringsrum, stort køkken med alle hvidevarer, depot-/viktualierum, stor gymnastiksal med trægulv, redskabsrum, 2 lidt ældre toiletter med døre til stor overdækning ved gårdspladsen.
1. sal har repos med nyt tagvindue, 2 lyse kontorer med nye tagvinduer og meget stort aktivitetsrum med buet loft, nye tagvinduer og dør til udvendig trappe.
Kælderen er indrettet med meget stort opbevaringsrum med dør til udvendig trappe ved P-pladsen, flere mindre depotrum, værksteds-/fyrrum med oliefyr fra 2006 og dør til udvendig trappe på bagsiden.
Ejendommen kan helt eller delvist udlejes til mange formål.

Stor "skolegård" med asfalt og hegn til p-pladsen. Der er en bagindkørsel til skolen og den tidligere nævnte carport.

Der foreligger tilladelse til at indrette ejendommen til beboelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.