Lysbovej 1, Tingsted, 4800 Nykøbing F

Virkelig skøn ejendom i Tingsted by

Rigtig flot moderniseret rødstensvilla i Tingsted, i cykel afstand med stisystem til NordbySkolen, tæt på motorvejen, Nykøbing F. og indkøbsmuligheder. Ejendommen er opført i flotte røde mursten, betontagsten, danebrogsvinduer og ejendommen er energi optimeret med solceller, økonomisk pillefyr, således at den 150 m2 flotte bolig, har et meget lavt energiforbrug. Ejendommen ligger på en lukket vej, på en skøn 1.345 m2 stor grund med plads til børneleg, hygge på terrassen og 114 m2 udhus, hvor der kan laves godt værksted, atelier eller lign.

Ejendommen indeholder bl.a. : super flot Vordingborg køkken, i hvide elementer, med opvarmet flisegulv og god spiseplads. Bryggers / bagindgang med adgang til stort flisebadeværelse med badekar. Stor hyggelig opholds- / spisestue med flotte plankegulve, brændeovn og udgang til vestvendt fliseterrasse.

Fra entréen er der adgang til 1.salen som indeholder fordelingsgang med stor skabsvæg med skydelåger, 2 gode børneværelser, soveværelse og flot badeværelse med bruseniche, vinylgulv og hvid sanitet.

Huset fremstår super velholdt og indbydende med flotte flisegulve, plankegulve og gipslofter.

Derudover er der 114 m2 stort muret udhus med mulighed for at etablere godt værksted, flere depotrum og helt særskilt fyrrum med pillefyr.

Ejendommen har flere fliseterrasser, stor flisebelagt gård og skøn have.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.