Bragesvej 57, 4873 Væggerløse

Virkeligt lækker og velholdt nyere 1-plansvilla i roligt lukket område i Væggerløse By, tæt på skole, børnepasning, indkøb og Marielyst med Danmarks bedste badestrand og Golfbane. Ejendommen er opført i 2008 i gode kvalitetsmaterialer og med super planløsning, fordelt på 174 m2 beboelse og 50 m2 indbygget og fuldt isoleret garage. Der er hele 1.013 m2 dejlig og ugeneret grund på lukket vej, med stor flisebelagt terrasse og meget bred indkørsel.

INDEHOLDER :

Fra entréen er der adgang til super lækkert køkken/alrum i flotte hvide elementer fra HTH, granitbordplader, stort spiseområde med elektriske ovenlysvinduer og udgang til delvis overdækket fliseterrasse. 2 rigtig gode værelser med flot gæstebadeværelse med bruseniche. Bryggerset / bagindgang i samme lækre materialevalg, med masser af skabsplads, stik til vaskesøjle og indgang til køkkenet.. Der er ekstra værelse eller kontor, stort soveværelse med walk-in closet og indgang til forældre badeværelse med spa, bruseniche og flot bademiljø. Hyggelig opholdsstue med udgang til førnævnte fliseterrasse og adskilt med franske døre til køkken/alrum.

Der er gulvvarme overalt, central støvsuger og et virkelig lækkert materialevalg igennem hele huset. Garagen på 50 m2 er med 2 elektriske porte.

Virkelig en skøn ejendom, som skal opleves !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.