Guldborgvej 14, Grænge, 4891 Toreby L

Velkommen til dette spændende landsted med adressen Guldborgvej 14 - kort afstand til Guldborgsund via sti over marken. Vandkig fra grunden.

En spændende ejendom, som rummer masser af muligheder. Det kunne være håndværkeren som har brug for ekstra plads til opbevaring m.m. eller familien, som ønsker plads til kreative formål.

Det tager blot 10 minutter at køre til Guldborgsundcentret, Nykøbing by m.m.

Grunden er anlagt med skønne gamle træer, græsplæne til boldspil m.m. Dyrk dine egne grøntsager, plads til tomater, agurker i drivhuset og måske lidt høns kunne være hyggeligt at have gående. Bag ejendommen er der anlagt et areal med stenbelægning, hvor man ville kunne have den dejligste terrasse med udsigt over marker og kig til Guldborgsund.

Beboelsen er udnyttet med: Skøn indgang med rigeligt plads til ungernes skoletasker, tøj, støvler m.m. Her er også plads til opbevaring. Nyt badeværelse med 2 brusere, vaskarrangement og toilet. Bryggers. Endnu et badeværelse med bruseniche. Lækkert køkkenalrum med stor kogeø og udgang til grunden. Stue med brændeovn. Soveværelse.

1. sal er udnyttet med: Møblerbart repos. 2 gode værelser.

Endvidere Lade/værksted/udhus med plads til forskellige udfoldelsesmuligheder.

Der er gulvvarme i ejendommen. Fibernet.

Der vil være mulighed for at opnå flexbolig tilladelelse.

Læg mærke til at ejendommen har energimærke A2010!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.