Luxemborgvej 8, 4800 Nykøbing F

Fantastisk familiehus med plads til teenager eller liberalt erhverv i kælderen.

For enden af lukket børnevenlig vej ligger denne rummelige villa, med plads til hele familien. Ejendommen på den 892 kvm store grund, rummer godt både inde og ude. I stueplan finder du overdækket indgangsparti, bryggers med vaskeplads og garderobeplads. Stort køkkenalrum med naturligt lysindfald fra boligens mange vinduer. Køkkenalrummet giver dig muligheden for at være med, på trods af at du er kokken. Fra køkkenet er der frit udsyn til spisepladsen, og fra spisepladsen har du overblikket over hvad der sker i resten af stuen. Ydermere er der fra stuen af udgang til udestue og haven. Fra stuen er der udgang til gang, hvor du finder ejendommes nyere toilet, entre, samt op- og nedgang til 1. sal og kælder.

1. sal med to børneværelser, stort repos, nydeligt badeværelse med gulvvarme, samt stort soveværelse med walk-in og direkte udgang til altanen, hvor du kan nyde morgenkaffen, eller den smukke solnedgang udover Guldborgsund.

Ejendommens 112 kvm kælder give hele boligen en ekstra dimension, i og med denne er istandsat, og der er en lofthøjde her, som i alle andre rum i beboelsen. Dette giver dig tre ekstra store rum med plads til fri udfoldelse hvor alle kreativiteter/aktiviteter kan få frit løb.

Til ejendommen får du også plads til at parkere din bil i carporten, du får en god garage med tilhørende værksted, samt to udehuse (ej godkendt) og et drivhus. Ejendommen rummer flere gode lækroge og to store terrasser med plads til grillhygge og sommeraktiviteter.
Er du på udkig efter en ejendom, beliggende i roligt område i Nykøbing F, tæt på skole, indkøb, fritidsaktiviter, natur og byen generelt, så er dette en rigtigt god mulighed.

Ring nu og bestilt en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.