Bjørupgade 12, Bjørup, 4800 Nykøbing F

Villa med masser af plads - kort afstand til Nykøbing F.

Her er masser af plads til at familien kan boltrer sig. Der er kort køre-/cykelafstand til Nykøbing F., indkøbsmuligheder, skoler og meget mere. Så vil du gerne være nær byen og alligevel bo, hvor der er mere luft omkring dig, så se mere her.

Haven er velbeplantet og støder ud til det åbne landskab. Der er god randbeplantning, træer, græsplæne og stenbelægning, og god plads til familiehygge.

Villaen er indrettet med:
Stor entrè med klinker på gulv og garderobeskab. Stor opholdsstue, hvor der er pejs med brændeovnsinsats. Udestue med dejligt kig til haven. Køkken alrum med udgang til haven. Fra køkkenafdeling er der udgang til bryggers med egen ind-/udgang. 3 gode værelser med skabe. Ældre badeværelse med kar og bruser. Gæstetoilet.

Rummelig kælder med flere disponible rum, radiatorer og god lofthøjde. Kælderen rummer bl.a. gildestue (eller anvendes til andet), køkken med udgang til grunden. Badeværelse og fyrrum med pillefyr.

Integreret stor carport.

Stort udhus (ikke registreret på BBR)

Ejendommen er velegnet til børnefamilien, som søger god plads eller familien som vil have god plads til hobbies, hvor kælderen vil kunne anvendes.

Ejendommen vil kunne opnå flexbolig tilladelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.