Hasseløvej 12, 4873 Væggerløse

Wow sikke en fantastisk udsigt - masser af charme.

Hvor er her bare rart at være! Huset oser af hygge og der er den smukkeste udsigt over Guldborgsund - nyd det rige fugleliv der kan observeret over vandet, bl.a. Havørne, Glenter, Musvåger, Sangsvaner og meget mere. Især i sommerhalvåret kan man nyde sejlerne, som kommer igennem sundet. Husets have støder op til et lille skovstykke, så der er ofte besøg af rådyrene i haven.

Det tager 10 minutter at køre til Nykøbing F. centrum og der er også kun 10 minutters kørsel til Marielyst, hvor den flotte badestrand strækker sig langs kysten. Indkøbsmuligheder er både i Nykøbing F., Væggerløse og Marielyst, så meget nemmere bliver det ikke.

Huset har igennem en årrække gennemgået modernisering, bl.a. delvist nye gulve (år 2014 og 2016), østgavl er fuget (år 2018), nye Edania vinduer og døre (de fleste / år 2014), Fibernet (år 2018), ny eltavle (gruppetavle og relæ år 2015).

Husets Indretning er bestående af:
Entre med gulvvarme. Lille krybekælder til diverse kolinial. Soveværelse med skøn udsigt. Værelse. Køkken med kig til gårdhave/havestue. Fra køkken er der udgang til "bagbygning", hvor der er dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og badekar. Dejligt bryggers med dejligt kig til haven, gulvvarme og udgang til garage og til havestuen. Den dejlige havestue er velegnet til sommerhalvåret.
1. salen rummer en fantastisk stue/kan også anvendes til andre formål, fra denne stue er der et stort vinduesparti, hvor udsigten kan nydes i fulde drag, det er som et "levende maleri". Endvidere er der udgang til dejlig altan, hvor man kan nyde udsigten igen.

Fra havestuen er der udgang til hobbyværksted/udhus, hvorfra der er udgang til haven.

Haven er pænt anlagt, og nem at passe, der er både græsplæne, terrasse, 2 slags kirsebærtræer, 1 æbletræ og et pæretræ.

Ejendommen kan anvendes som flexbolig / fritidshus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.