Rugvænget 21, 4850 Stubbekøbing

Dejlig rødstensvilla fra år 2000 i smukke omgivelser.

Sikke en dejlig villa, en særdeles velholdt og funktionelt indrettet villa opført i år 2000 i røde mursten og tagdækning af røde tegl. Beliggende i naturskønne omgivelser, her er man nær skole, indkøb, daginstitutioner og ikke mindst det dejlige område omkring havnen og lystbådehavnen.
Nyd en tur i Anlægget / Parkanlæg mellem høje, gamle bøgetræer og åbne plæner med udsigt til Grønsund.

Villaen er omkranset af smuk bøgehæk, haven har gode sol- og lækroge og der er frugttræer m.m. Sydvendt fliseterrasse og stenbelagt indkørsel.

Huset har vandbåren gulvvarme i hele huset og er indrettet med:
Entre med klinker på gulv. Soveværelse med god skabsplads og med adgang til eget badeværelse, hvor der er stor muret bruseniche, toilet og vaskarrangement. Dejlig opholds-/spisestue med karnap, dejligt lysindfald og trægulv. Spisekøkken med plads til spisebord og udgang til terrasse. Bryggers med klinker på gulv og plads til vaskemaskine og tørretumbler, der er god skabs-/opbevaringsplads. 3 gode værelser med skabe. Dejligt gæstebadeværelse med bruseniche, vaskarrangement og toilet.

Endvidere dejlig integreret carport med adgang til stort udhus/kan anvendes til hobbyrum, aktivitetsrum eller andet. Rummet er isoleret og opvarmet.

Udhus til diverse haveredskaber eller andet.

Denne skønne villa er både velegnet til børnefamilien eller det modne par, som søger en villa, hvor der er plads til at børn/børnebørn kan komme på besøg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.