Hammerlodden 1, 4800 Nykøbing F

Pænt moderniseret og hyggeligt byhus på 96 m2 + 50 m2 god kælder.

Pænt moderniseret og hyggeligt byhus på 96 m2 + 50 m2 god kælder. Huset er sammenbygget til den ene side og ligger på en 251 m2 sydvendt grund med carport / overdækning til den anden side, hvorfra der er adgang til haven.

Det er opført i røde sten med tegltag og nye/nyere energivinduer næsten overalt. Huset er godt isoleret og opvarmes med fjernvarme. Det ligger i et dejligt, centralt kvarter nær alle faciliteter og 10 minutters gang fra byen.

INDEHOLDER:
Entré med nyere hoveddør, trægulv, åben nedgang til kælder og 5 afhøvlede trin op til stueplan. Repos / fordelingsgang med afhøvlet trægulv og afhøvlet vinkeltrappe til 1. sal. Pænt toilet med vinylgulv, malede vægge, vask og hvid sanitet. 2 sammenlagte, lyse stuer med laminattrægulv, stort vindue til forhaven og vinduesparti med dør til udestue. Nydeligt, lidt ældre elementkøkken i ahorn med grå bordplader, alle hvidevarer, afhøvlet trægulv og charmerende vinduesåbning til stuen. Udestue i træ med store vinduer til 2 sider, klart pladetag og dør til havetrappe (ej registreret i BBR).

1. SAL:
Repos / fordelingsgang med loftlem og smart depotrum over trappen. Pænt toilet med vinylgulv. Pænt badeværelse med vinylgulv, malede vægge, skab med vask og bruseniche med vinylvægge. Stort værelse med afhøvlet trægulv og vindue til gaden (bliver snart udskiftet). Stort soveværelse med afhøvlet trægulv, 6 skabe og direkte adgang til badeværelset.

KÆLDER:
Forrum. Godt kontor / hobbyrum med tæppebelægning. Godt bryggers med vask i arbejdsbord, vaskemaskine og dør til havetrappe. Stort værkstedsrum.

Haven er godt lukket med pæn skelmur til nabo mod øst. Sammenbygget carport/overdækning med klart pladetag (ej registreret i BBR).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.