Listrupvej 11, 4800 Nykøbing F

Hyggeligt landsted med skoven som genbo - helårs eller fritidsbolig.

Søger du et fritidshus eller et helårshus, du vælger selv, ejendommen kan opnå flexbolig tilladelse, og nuværende ejer, anvender ejendommen som fritidshus. Naturskøn beliggenhed ud til åbne marker og tæt på skoven og golfbane.

Her kan man nyde de afslappende omgivelser, og benytte sig af naturens herligheder. Der er ca. 1,5 times kørsel til København. Der er flere gode badestrande i området, som ligger i en køreafstand af ca. 20-25 min. Tag en tur til Hesnæs strand, Ulslev strand, Marielyst strand m.m., de smukkeste kystområder.

Ejendommen er beliggende på en dejlig grund på 2.081 m2, som er indhegnet og anlagt med græsplæne, træer m.m.

"Hovedhuset" har fået nyt tag i år 2016, de fleste vinduer er skiftet i år 2017/2018.

Huset er indrettet med: Lille entrè. 2 delt opholdsstue med plads til spisebord og sofaafdeling. Køkken med kig til haven. Soveværelse med skab. Mellemgang med udgang til hyggelig gårdhave/plads, hvor der også er drivhus. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Afdeling (tidligere hønsehus), hvor der er værelse med trægulv. Lille rum med vaskesøjle, Barstue/hobbyrum.

Der er installeret luft til luft varmepumpe i barstuen og spisestuen. (SMS-styring).

Fra barstuen er der adgang til stor garage/værksted med elport. Toilet og bad.

Et dejligt fristed eller måske huset til førstegangskøberen, som vil have en god garage / værksted, hvor der kan rodes med bil eller andet.

Ejendommen anvendes som flexbolig for sælger, så det meste indbo/inventar medfølger, dog bortset fra personlige effekter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.