Gedser Feriepark 9, 4874 Gedser

Smuk havudsigt - atmosfærefyldt fritidshus.

Dette skønne fristed/fritidshus har en smuk udsigt til havet, lystbådehavnen og fællesområdet. Der er kun et lille "smut" til stranden og badebroen. Det hyggelige fristed er beliggende ved Danmarks Sydligste punkt, her er virkeligt rart at være, og omgivelser er utrolig smukke.

"Strandhusene" i Gedser feriepark ligger med kort afstand til vandet med smukkeste udsigt og badebro, så søger du et fristed med nem vedligeholdelse og ingen havearbejde, så se mere her.
Nyd den smukke solnedgang, gode vandre- og cykelture, mulighed for fiskeri, masser af gode strande, rigt fugleliv og meget mere.

Der er indkøbsmuligheder, restauranter, færgefart til Tyskland m.m.

Køreafstand fra København er ca. 1 time og 3 kvarter. Det skønne fritidshus fremtræder i nydelig stand og er charmerende indrettet, der er 2 dejlige terrasser og altan, hvorfra man har den skønneste udsigt, her kan man nyde en god frokost eller andet.

Huset er indrettet med: Hyggeligt køkken, Nydeligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Skøn lille opholdsstue med plads til spisebord og lille sofahjørne, der er fra stuen udgang til dejlig afskærmet terrasse, der er herfra kig til havet.
1. sal er udnyttet med 2 værelser.

Godt udhus/redskabsrum.

Et atmosfærefyldt sommerhus til de købere, der ønsker nem vedligeholdelse og hyggelige rammer. Naturen bliver ikke meget bedre, kom selv og oplev den.

Der er mulighed for at låne trailer og værktøj i fælleshuset.

Der er indgået aftale med DanCenter om sommerhusudlejning, nuværende ejer har dog spærret mest muligt til kommende købere, og år 2022 er helt fri til kommende køber.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.