Fuglsangvej 43, 4892 Kettinge

Lækker villa fra år 2008 med parklignende grund.

10 minutters kørsel fra Nykøbing / Nysted samt 5 minutter fra Sundby´s nye svanemærket skole - ligger dette skønne sted. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen, så man bor ugeneret og som genbo til Fuglsang og Skejten har man helt fantastiske naturoplevelser lige ved hånden. Grunden er helt fantastisk og skal opleves, flot lang stenbelagt indkørsel med adgang via fjernbetjent jernlåge, haven har en stor variation af skønne planter, buske og træer. Nyd det store gamle egetræ som pryder baghaven. Skønne lækroge, terrasser, flot stenbelægning, stort drivhus og meget mere. Her er virkelig rart at være - og samtidig meget nem at passe.

Villaen har en virkelig god planløsning, og der er vandbåren gulvvarme i hele huset. Tilhørende carport og stort udhus/hobbyværksted.

Dette sted kan man hurtigt forelske sig i.

Husets indretning byder på: Entre med klinker. Værelse / kontor. Dejligt bryggers med skabe, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt HTH køkken med god skabsplads, der er her karnap, så man har et skønt udsyn til haven. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stor opholdsstue, hvor der både er plads til mange gæster og sofahygge. Der er i huset lagt vægt på, at man har gode vinduesfacader mod haven, så der kommer masser af lysindfald. Fra opholdsstuen er der udgang til skøn terrasse. Stort soveværelse med dejlig skabsplads og med adgang til badeværelse med bruseniche. Afdeling med 2 værelser og badeværelse med bruseniche.

Der er indlagt fibernet.

Et skønt hjem, kom og oplev stedet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.