Sneppevej 14, Marielyst, 4873 Væggerløse

Attraktivt beliggende helårshus på Marielyst

Stor og velholdt 1-plansvilla på 174 m2 i røde sten med opmurede gavle, rødt tegltag og sprossede termovinduer. Senere tilbygning med folietag og muret garage på 28 m2, som benyttes til værksted. Huset ligger på en 946 m2 m2 dejlig, lukket grund ved en rolig vej nær Marielyst Torv, badestrand, indkøb, bus og alle områdets faciliteter. Det opvarmes med oliefyr og har gulvvarme i alle rum.
INDEHOLDER:
Entré med diagonalt flisegulv, pæn hoveddør og garderobeplads.
Stort, dejligt badeværelse med flisegulv, malede vægge, stort skab med vask, flot vægspejl, spots, spa-kar, 4 indbyggede skabe til loft og bruseniche med flisevægge.
Dejligt køkken i massive elementer med lyse bordplader, diagonalt flisegulv, alle hvidevarer, hyggelig spiseplads og åbning til stuen.
Stor, lys vinkelstue med trægulv og glasdør til til stor, delvis overdækket og sydvendt fliseterrasse.
Stort soveværelse.
Kontor med 4 indbyggede skabe til loft.
Dejligt værelse med dør til bagbygning.
Meget stort bryggers med diagonalt flisegulv, 4 indbyggede skabe, arbejdsbord med vask, vaskesøjle, halvdør til stor fliseterrasse / gårdhave, dør til garage og dør til indkørsel.
Pænt badeværelse med diagonalt flisegulv, malede vægge, skab med vask, vægspejl med spots og 5-kantet bruseniche med flisevægge.
Overdækket terrasse med flot flisegulv.
Huset har listelofter, fyldningsdøre, zink-tagrender og fremtræder meget velholdt.
28 m2 muret garage med folietag, betongulv, stort vinduesparti med dør til indkørsel (port kan isættes), oliefyr og 1.000 l. olietank fra 2006.
Desuden ca. 18 m2 lidt ældre udhus/anneks i træ med eternittag og tæppebelagt betongulv.
Stor fliseindkørsel og gangfliser rundt om huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.