Rosenvænget 28, 4880 Nysted

Skøn 1-plansvilla i roligt kvarter i Nysted By

Midt i skønne Nysted ligger denne 1-plans villa på 128 m2, som er opført i gule mursten, betontegl og energivinduer fra 2007. Området er i gåafstand til indkøbsmuligheder, skole, børnehave, offentlig transport, centrum, Nysteds skønne havn med spisesteder, børnevenlige strand og byens skønne naturområder. Ejendommen ligger i et meget roligt kvarter på en lukket vej - med 744 m2 ugeneret grund, garage (værksted) og carport.

INDEHOLDER :

Entré / fordelingsgang med garderobeniche og pæne trægulve. Stort værelse samt gæstebadeværelse med stor bruseniche og pænt bademiljø. Forældreafdeling - soveværelse med udgang til badeværelse med opvarmet flisegulv, stor bruseniche og bademiljø. Pænt malet elementkøkken med gode hårde hvidevarer, spiseplads og mulighed for at åbne op mod stuen. Bryggers / bagindgang med stik til vaskesøjle og håndvask arrangement. Stor skøn stue med åben til lys spisestue - stuen har trægulve, brændeovn, varmepumpe og i spisestuen er der ovenlysvinduer (det ene er elektrisk) og med udgang til haven.

Haven er indrettet med overdækket sydvendt fliseterrasse (ikke reg. på BBR), lukket have, 28 m2 garage (bruges som værksted/hobbyrum) samt 18 m2 carport.

Et godt og velholdt hus, beliggende i roligt område i naturskønne Nysted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.