Gedser Feriepark 41, 4874 Gedser

Super hyggeligt og flot moderniseret/renoveret fritidshus - tæt på strand.

Sikke et dejligt sommerhus, huset er fra år 2015 og frem til år 2021 totalt renoveret og moderniseret, så huset nu fremtræder i tip top stand, og er utroligt lyst og lækkert, lige til at tage i brug. Kvaliteten er i top. Her kan man få mange hyggelige stunder til at gå, nyd den smukke natur der er i området.

Her skal man kun tænke på vedligeholdelse af huset og huset terrasser, resten af det store grundareal er fællesareal, som vedligeholdes af ejerforeningen. Fælleshus, hvor man bl.a. har mulighed for at låne trailer og værktøj.

Huset er funktionelt og optimalt indrettet med:
Husets skønne køkkenalrum/stue i eet, der er både plads til sofa og spisebord, der kommer masser af lys ind, så her er virkeligt rart at være. Fra stuen udgang til skøn afskærmet terrasse. Flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

1. sal er udnyttet med 2 gode værelser. Nyd udsigten over området.
Udhus, som er isoleret og indrettet som bryggers, hvor der også er vaskemaskine.
Der er endvidere en lille skøn morgenterrasse.

"Strandhusene" i Gedser feriepark ligger med kort afstand til vandet med smukkeste udsigt og badebro, så søger du et fristed med nem vedligeholdelse og ingen havearbejde, så se mere her.
Nyd den smukke solnedgang, gode vandre- og cykelture, mulighed for fiskeri, masser af gode strande, rigt fugleliv og meget mere.

Der er indkøbsmuligheder, restauranter, færgefart til Tyskland m.m.
Køreafstand fra København er ca. 1 time og 3 kvarter.

Der er ingen sommerhusudlejningsaftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.