Elsdyrstien 45, Marielyst, 4873 Væggerløse

Indbydende fritidshus fra år 2005 - pragtfuldt beliggenhed.

Se bare her! Dette dejlige fritidshus type MSH Huse ligger på en dejlig grund, her er masser af lys og luft, og alligevel, kan man være ugeneret i haven og på huset skønne terrasse. Der er solceller, så huset er meget billigt i strømforbrug.

Der er ikke længere til Marielyst centrum, end at man kan gå eller cykle dertil. Indkøb er lige i nærheden. Marielyst strand og området omkring giver rig lejlighed til at bade, spille bold eller andet, og ikke mindst bare nyde det smukke lys, der er over Østersøen, og ikke mindst den skønne friske luft.

Huset fremstår i nydelig stand og er funktionelt indrettet med: Entrè med plads til overtøjet og hvorfra der er adgang til hems med sove-/opbevaringsmuligheder. 3 værelser med ialt 6 sovepladser og skabe. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og spa, endvidere adgang til sauna. Gæstetoilet. Skøn opholdsstue med dejligt lysindfald, brændeovn og udgang til stor træterrasse. Opholdsstuen ligger i åben forbindelse med spiseafdeling og dejligt køkken med god skabsplads og alle hårde hvidevarer. Alkove, hvor børnene kan lege, tage en lille lur eller bare som 2 ekstra sovepladser.

Integreret udhus med plads til diverse.

Der er indgået lejeaftale med Novasol, men sælger har spærret for så meget udlejning som muligt, der er i år 2021 udlejet 17 uger, svarende til en lejeindtægt til ejer på kr. 64.000,00.

I år 2020 var der 26 uger der var udlejet - svarende til kr. 83.000,00 til ejer.

Et super dejligt fritidshus i det skønne Marielyst, hvor naturen er storslået, der er masser af aktivitets muligheder, og et stort udvalg af indkøbsmuligheder og shopping.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.