Godthåbsvej 17, 4800 Nykøbing F

Virkelig skøn 1-plansvilla på Østerbro

Meget velholdt 1-plansvilla på 139 m2, beliggende i roligt område på Østerbro, tæt på Skolen, børnepasning, skoven, indkøbsmuligheder m.m. Ejendommen fremstår velholdt ude som inde, opført i røde mursten, eternittag og energivinduer fra 2012. Der er 853 m2 virkelig flot anlagt have, med bl.a. overdækket terrasse og andre skønne hyggekroge på grunden.

INDEHOLDER :

Der er lille forgang, inden man kommer ind i fordelingsgangen - derfra er der adgang til rigtig pænt elementkøkken med mulighed for at åbne op til stuen. Vinkelstuen har rigtig flotte parketgulve og med 1 trin ned til skøn lys opholdsstue med udgang til den overdækket fliseterrasse. Der er 2 værelser og soveværelse samt flot flisebadeværelse med opvarmet gulv, bruseniche og pænt bademiljø. Derudover er der meget stort bryggers / bagindgang med masser af skabsplads, stik til vaskesøjle og med udgang til haven.

Tidligere garage på 25 m2 er opdelt med cykel-/redskabsrum med vippeport og hobbyrum. Derudover er der 13 m2 carport samt overdækket redskabsrum.

Et rigtig skønt hus med gode muligheder for den lille familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.