Stavreby Strandvej 1, Stavreby, 4874 Gedser

Unik beliggenhed for dette landsted / flexbolig

Nedlagt landejendom i de skønneste omgivelser, kan bliver familiens nye flexbolig eller helårshus, med marker på alle sider og udsigten over indsejlingen til Guldborgsund. Ejendommen er opført som 4-længet gård med rigtig hyggelig gårdsplads, ca. 116 m2 beboelse og ca. 561 m2 udbygning. Ejendommen ligger på Sydfalster, tæt på Marielyst med en af Danmarks bedste badestrande, Golfbane og Gedser med færge til Tyskland m.m.

Ejendommen er opført i gule sten, rødt tegltag og trænger generelt til modernisering/istandsættelse. Indeholder bl.a. Entré med trappe til 1.salen, stor spisestue, som nemt kunne indrettes til 2 ekstra værelser. Åbent køkken / alrum i hvide elementer i forbindelse med opholdsstue med brændeovn og udgang til haven. Der er bagindgang og lille bryggers (tidligere toilet).
På 1.salen finder du stor repos, hvor der kan indrettes et værelser og herudover er der 2 ekstra værelser samt ældre flisebadeværelse.

Udbygningerne indeholder bl.a. fyrrum med pillefyr, garage, tidligere stald og stor rummelig maskinhal.

Man skal dog påregne, at modernisere ejendommen, men sikke muligheder og hvilken beliggenhed.

Ejendommen er under udstykning og derfor er ejendomsværdi, ejendomsskat, ejendomsværdiskat m.m. anslået i denne opstilling - medvirkende ejendomsmægler og sælger indestår ikke for hvad den endelig vurdering vil blive og derfor skal køber være opmærksom på, at der kan ske ændringer i ejerudgifterne i forhold til de anslåede beløb i nærværende opstilling. Grundstørrelsen er anslået og kan dermed afvige fra det endelige areal - der bliver ikke reguleret i købesummen herfor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.