Gedser Feriepark 51, 4874 Gedser

Skøn havudsigt - nem vedligeholdelse - pragtfuld natur.

Dette skønne fristed/fritidshus har en smuk udsigt til havet og fællesområdet. Der er kun et lille "smut" til stranden og badebroen. Det hyggelige fristed er beliggende ved Danmarks Sydligste punkt, her er virkeligt rart at være, og omgivelser er utrolig smukke.

"Strandhusene" i Gedser feriepark ligger med kort afstand til vandet med smukkeste udsigt og badebro, så søger du et fristed med nem vedligeholdelse og ingen havearbejde, så se mere her.
Nyd den smukke solnedgang, gode vandre- og cykelture, mulighed for fiskeri, masser af gode strande, rigt fugleliv og meget mere.

Der er indkøbsmuligheder, restauranter, færgefart til Tyskland m.m.
Køreafstand fra København er ca. 1 time og 3 kvarter.

Her er lækkert at være, hvis du elsker natur og afslappende omgivelser.

Hyggeligt sommerhus, som er nem at passe og med 2 dejlige terrasser, max 100 m fra huset er den dejlige badestrand og badebro, her kan man få mange hyggelige timer til at gå.

Huset er indrettet med: Hyggelig køkkenafdeling, som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Fra opholdsstuen er der udgang til terrasse med flot havudsigt. Badeværelse med bruser.

1. sal rummer 2 værelser, hvorfra der er smukkeste udsigt. Det ene værelse har fransk altan/dør ud. Her vil man med stor fordel kunne etablerer en altan, så ville havudsigten rigtigt kunne komme til sin rette.

Udhus til diverse.

Lille fristed i storslået natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.