Gartnervænget 12, Ønslev, 4863 Eskilstrup

Velholdt 1-plansvilla i Ønslev

I et roligt villa-kvarter i Ønslev ligger denne 1-plansvilla på 111 m2. Ejendommen er opført i gule mursten, betontagsten, termovinduer og opvarmes med elvarme. Den ligger på en 790 m2 grund på lukket vej, med skøn have og terrasser. Ejendommen ligger i en mindre landsby på Midtfalster, med ca. 1,5 km. til Eskilstrup ad cykelsti til skole, daginstitution, indkøb, sportshal, togstation og motorvej til København.

INDEHOLDER :

Entré med garderobeniche og adgang til flot flisebadeværelse med gulvvarme, bruseniche og pænt bademiljø. Godt soveværelse med skabsvæg med skydelåger. Stor vinkelstue med udgang til 16 m2 dejlig udestue og med mulighed for etablering af ekstra værelse i stuen. Pænt Vordingborg køkken med lille spiseplads eller mulighed for at åbne op mod stuen. Stort bryggers / bagindgang med flisegulv, stort skabsarrangement, stik til vaskemaskine og håndvask. Derudover er der værelse med dobbelt skab med skydelåger.

Huset står meget velholdt, inde som ude.

Der er ligeledes 30 m2 garage med vippeport og bred flisebelagt indkørsel. Derudover er der 14 m2 udhus/redskabsrum og drivhus.

Grunden er flot anlagt og velpasset, med gode terrasser mod syd og græsstykke til børnene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.