Pandebjergvej 72, 4800 Nykøbing F

Etplansvilla beliggende i attraktivt villakvarter - masser af lysindfald.

Velkommen til Pandebjergvej 72. Nyd denne dejlige villa, som ligger i et børnevenligt område, nær byens skoler, Guldborgsund, daginstitutioner, indkøb og ikke mindst vores dejlige natur. Her føler man sig hurtigt hjemme, der er en dejlig atmosfære, og selv i gråvejr, er der masser af dagslys.

Huset ligger på en dejlig grund, hvor der er lagt vægt på, at der er view over haven og fællesarealer, haven er nem at passe, og der er dejlige terrasse arealer, hvor familien kan nyde udelivet og slappe af.

Der er vandbåren gulvarme i hele ejendommen, bortset fra viktualierum/depotrum, ejendommen opvarmes med fjernvarme, og har en fin varmeøkonomi.

Villaen byder på en god planløsning, som er bestående af: Entrè og bryggers, som ligger placeret i forbindelse med hinanden, her er klinker på gulv, god plads til overtøjet, og i bryggerset er der fin skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruseniche, vaskarrangement og toilet. Værelse med skab. Stort køkken alrum, som ligger i åben forbindelse med den skønne opholdsstue med god rummelighed og behagelig atmosfære. Der er fra køkken alrum og stuen udgange til den dejlige terrasse og haven. Kolinialrum/depotrum. Værelse med skab. Gennemgangsværelse/kontor (evt. walkin) samt stort soveværelse med god skabsplads. Endnu et badeværelse med bruseniche, vaskarrangement og toilet.

Integreret udhus/depotrum samt dobbelt carport, hvor der også er udhus til haveredskaber.

En virkelig dejlig og meget børnevenlig villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.