Brudelysvej 1, Marielyst, 4873 Væggerløse

Attraktivt beliggende fritidshus med skønne detaljer og masser af atmosfære.

Se bare her, det bliver ikke meget bedre - tid til forkælelse! Fantastisk beliggende fritidshus med gåafstand til Marielyst Torv og den populære badestrand. Marielyst har alt, hvad der skal til, for at skabe en super ramme om sommerhus livet. Der er masser af hyggelige cafeer og restauranter, shopping, byens slagter og meget mere.

Naturen i området er helt i top, det store strand område indbyder til familieleg og hygge. Bøtøskoven og Fuglereservatet er lige noget for naturelskere. Gode aktivitetsmuligheder for hele familien.

Dette skønne fritidshus er omkranset af en særdeles lækker grund, her kan man være ugeneret, spille spil, nyde de skønne terrassehjørner, og her er plads til at hele familien kan grille, læse en god bog, lege, spise en god frokost, og bare nyde hinanden og omgivelserne. Til ejendommen, både ude og inde, medfølger lækkert indbo, havemøbler og meget mere, så det er nemt og bekvemmeligt bare at tage huset i brug.

Ingen sommerhusudlejning på huset.

Huset er indbydende indrettet med: Entrè, hvor der er lagt gulvvarme og nyere massivt trægulv. 3 dejlige værelser med 6 sovepladser, skab m.m., Lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Husets skønne opholdsrum, hvor der både er sofahjørne, god spiseplads, dejligt lysindfald samt udgang til husets skønne terrasseareal og haven. Dejlig køkkenafdeling, som ligger i åben forbindelse med stuen og hvor der er udgang til endnu en hyggekrog.

Udhusbygning, som er opdelt i 2, udhus/bryggers samt anneksværelse med 4 køjer. (Ikke registreret som beboelse).

Brændeskur.

Et dejligt familiefritidshus med meget attraktiv beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.