Sundvej 10, 4800 Nykøbing F

Præsentabel og lækker villa med super attraktiv beliggenhed.

Velkommen til Sundvej 10! Nyd denne perle af en ejendom, tæt på Guldborgsund, byens pulserende liv, skoler, indkøb og meget mere. Beliggenheden bliver ikke meget bedre, og huset er yderst chamerende. Villaen/rækkehus ligger i børnevenligt område, der er vandkig til Guldborgsund.

Så søger du et spændende byhus med skøn have/gårdmiljø, så se mere her. En særdeles attraktiv adresse. En smuk ejendom, der er lige til at flytte ind i.

Ejendommen er igennem en årrække renoveret/moderniseret og har energimærke B! Her er virkeligt rart at være, skønne lysindfald, god rummelighed, god planløsning, gode materialer, gulvvarme i hele stueetagen m.m.

Bag huset er den skønneste gårdhave/have, her kan man sidde ugeneret og nyde sommermånederne. Der er flisebelægning, græsplæne og hyggelig beplantning.

Husets indretning er bestående af: Entrè med trappe til 1. sal og garderobeplads. Dejlig opholdsstue med udgang til lille terrasse. I åben forbindelse med stuen er lækkert køkken alrum med udgang til terrasse/haven. Dejligt bryggers/bagindgang.Toilet med vaskarrangement.

1. sal er udnyttet med: Repos. Værelse med udgang til altan, hvorfra der er vandudsigt til Guldborgsund. Lækkert badeværelse med skønne italienske fliser, gulvvarme, bruseniche, vaskarrangement og toilet. Stort soveværelse med skabe samt endnu et værelse.

Endvidere udhus.

En spændende ejendom i det attraktive "sygehuskvarter".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.