Godthåbsvej 72, 4800 Nykøbing F

Lækker 2-plans villa beliggende i populært villakvarter på Østerbro.

Velkommen til Godthåbsvej 72! Beliggende på flot beplantet grund - helt ugeneret med gode terrasser, masser af sollys og gode muligheder for at sidde i læ. Her er mulighed for boldspil eller anden familiehygge. Her er man både tæt på skov, Guldborgsund, skole, daginstitution og indkøb. Det tager 10 minutter at cykle til byens centrum med masser af shoppingmuligheder.

Villaen er rummelig, så der er god plads til hele familien, det kan både være børnefamilier eller det modne par, som stadig vil have plads til at børn og børnebørn kommer på besøg.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Indretningen er bestående af: Entrè med gulvvarme og plads til overtøjet. Dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Stort soveværelse og 2 værelser med skabe. Pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, skabsarrangement og toilet. Skøn opholdsstue med flot trægulv, gode vinduespartier, som giver dejligt lysindfald samt udgang til terrasse. Stort køkken alrum, som ligger i åben forbindelse med stue. Fra spiseafdeling er der ligeledes udgang til dejlig terrasse.

1. sal er udnyttet med: Dejlig stue med udgang til altan. Toilet. Dejlig billard stue. (der kan evt indrettes flere værelser på 1. sal, hvis det er et behov).

En indbydende villa beliggende i dejligt villakvarter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.