Torebyvej 76, Grænge, 4891 Toreby L

Virkelig velholdt rødstensvilla i udkanten af Toreby

Meget charmerende rødstensvilla med tegltag og termovinduer, beliggende på en 686 m2 skøn grund, i udkanten af Toreby. Grunden er indrettet med stor skøn fliseterrasse, dejligt legeområde til børn og mulighed for at nyde solen hele dagen. Ejendommen er på 141 m2 og 26 m2 udestue, opvarmes billigt med pillefyr. Der holder skolebus lige ved døren, tæt på indkøb, børnepasning, sports faciliteter og skønne naturoplevelser.

Ejendommen indeholder bl.a. entré med flisegulv og adgang til badeværelset med bruseniche. Skøn opholdsstue med udgang til helt fantastisk udestue. Stort køkken / alrum med trappe til 1.salen og adgang til stort bryggers / bagindgang med stik til vaskesøjle og udgang til udestuen. På 1.salen er der indrettet 3 gode soverum - alle med udnyttet loftrum.

Udestuen er på 26 m2 og indrettet med hjemmebar, 3 skydedøre, termotag og -vinduer, hvorfra man kan nyde den velplejede have. I forbindelse med udhusene er der lavet en overdækning, så det fremstår som en lukket gårdhave og man tørskoede kommer over til udhuset, som indeholder opholdsrum med gulvvarme og vand, så det nemt kunne bruges til behandler rum eller lign. I udhuset er der ligeledes fyrrum med pillefyr, anlæg til solceller og oliefyr som backup.

Ligeledes er der 32 m2 stor carport, hvoraf der indrettet redskabsrum i ca. halvdelen.

En virkelig flot og charmerende murermester villa, hvor man bl.a. har omfuget hele huset, beholdt de flotte teglsten m.m.

Man får virkelig valuta for pengene her - kom og oplev huset.

Der er mulighed for at få indlagt fjernvarme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.