Violvænget 22, Nordbyen, 4800 Nykøbing F

Fantastisk spændende villa på hele 253 m2 beboelse og swimmingpool

Skøn og stor 1-plansvilla i Nordbyen 5 minutters kørsel fra Nykøbing Falster - huset har fået nye vinduer og døre overalt i 2020, renoveret bad og køkken samt integreret den tidligere garage til stor og charmerende indgangsparti. Ejendommen rummer i dag hele 253 m2 beboelse, gulvvarme overalt, genvexanlæg, solceller, Smarthouse, Apple Home samt centralstøvsuger. Der er ligeledes installeret Clever el-ladestander.

Huset er helt unikt og man bliver virkelig betaget, når man tager en rundtur i de store åbne rum, med 5 værelser, 2 store badeværelser, åbent køkken/alrum med flotte lofter til kip m.m.

Det er ikke kun boligens indflytningsklare rammer og mulighedsrige planløsning, der tiltrækker børnefamilien - men også med det udvendige miljø med den sydvestvendte terrasse, store swimmingpool og grønne græsplæne er der lagt i kakkelovnen til masser af grillaftener og afslappende fridage dybt begravet i liggestolen eller leg i poolen.

Huset indeholder bl.a. stor hall med flot New Yorker vinduesparti, med masser af skabsplads, stik til vaskesøjle og teknikrum. Fra huset fordelingsgang er der adgang til 3 store værelser, super flot badeværelse med stor bruseniche og den tidligere hovedindgang - som nu bruges som kontor. Fra gangen er der ligeledes udgang til terrassen og indgang til det åbne køkken / alrum i flotte hvide elementer, stor vaskeø i marmor, alle gode hårde hvidevarer m.m. - der er god plads til spise- og opholdsafdeling med lofter til kip og udgang til morgen og aften terrasserne. Dejlig forældreafdeling med stort soveværelse, hvor der er loft til kip, skabe og udgang til super lækkert nyrenoveret badeværelse med badekar og stor bruseniche.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.