Rosenvej 2C, Sundby L., 4800 Nykøbing F

Total moderniseret villa i Sundby - med kig til Guldborgsund

Virkelig skøn og flot moderniseret villa på 120 m2 i 2 plan med yderligere 70 m2 super god kælder bl.a. med gulvvarme - beliggende i eftertragtet område i Sundby, tæt på Guldborgsund, Hamborgskoven, børnepasning og Sundbys nye skole. Ejendommen fremstår virkelig flot ude som inde og ligger på en 399 m2 nem og overskuelig grund, hvor der både er plads til grill aften på terrassen og børnenes leg i haven. Ejendommen er med flot vandskurede facade, sort betontegltag, nyere alu/træ-energivinduer og hele huset opvarmes billigt med fjernvarme.

Dejlig lys entré med god trappe til 1.salen og indgang til hyggelig opholdsstue med hvide lofter og åbent til dejligt køkken / alrum i pæne hvide elementer, stor koge-ø med bardisk og god spiseafdeling.
På 1.salen er der stort værelse med skab og indgang til virkelig lækkert badeværelse med stor bruseniche, sort klinkegulv og flot bademiljø. Derudover er der stort soveværelse med stor skabsvæg.

I kælderen er der god højde og gulvvarme overalt - Kælderen er indrettet med toilet rum med håndvask, stort bryggers med udgang til haven, vaskesøjle og bruseniche. Der er ligeledes stort alrum / teenagerafdeling (ikke godkendt til beboelse).

Hele ejendommen fremstår super velholdt og skal virkelig opleves.

Der er ligeledes 29 m2 carport, hvoraf de 9 m2 er indrettet til redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.