Kattesundet 8, Stavreby, 4874 Gedser

Virkelig flot og istandsat bindingsværksejendom i hyggelig landsby

Bindingsværk, stråtag, toppede brosten i indkørslen, flot anlagt have og lille landsby - det dufter af charme og idyl i dette hus. Ejendommen er på hele 195 m2 beboelse - beliggende på en 1.323 m2 skøn grund, med udsigt over markerne og med kun 5 min. til vandet, Marielyst, Gedser m.m.

Ejendommen fremstår pænt moderniseret både ude / inde og kan blive et fantastisk fristed for familien - enten helårs eller som flex bolig.

Fra entréen er der adgang til hyggeligt køkken / alrum i flotte hvide elementer, hyggelig spisekrog og med dør til haven. Opholdsstuen har god brændeovn, trappe til 1.salen og dør til haven. Fra mellemgangen er der adgang til 2 gode værelser, skabsrum, flot flisebadeværelse med opvarmet gulv, bruseniche og hvid sanitet.

1.salen indeholder hyggelig opholdsstue eller værelse med loft til kip. Derudover er der indrettet soveværelse med skabe og badeværelse med vinylgulv, bruseniche og hvid sanitet.

Fra mellemgangen er direkte adgang til udhuset, som er indrettet til værksted, ny sauna og fyrrum med økonomisk pillefyr.

Derudover er der dobbeltcarport og garage.

Der er virkelig skøn anlagt have, med rigt dyreliv, terrasser, havebassin, vildmarksbad og udendørs bruser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.