Alperosevej 2G, Marielyst, 4873 Væggerløse

Ferielejlighed i centrum af Marielyst

Søger du et sted, hvor du ikke behøver at gøre noget andet end at slappe og nyde livet, og hvor du får en eftertragtet beliggenhed i hjertet af Marielyst, så se mere her ! Det tager få minutter at gå til Marielyst torv, indkøb og i løbet af 5 minutter er du ved en af de mest populære badestrande i Danmark.

Ferielejligheden er opført i 2001, fuldmuret med hvid malet facade og opført som dobbelthus. Lejligheden rummer 103 m2 i 2 plan som er virkelig godt udnyttet. Lejligheden er indrettet med en entré med god trappe til 1. sal. Fra entréen er der indgang til badeværelset som har opvarmet flisegulv, bruseniche og hvid sanitet. Stort soveværelse med trægulv og indbyggede skabe. Dejligt køkken alrum med spiseplads og pænt hvidt element køkken. I samme rum har stuen loft til kip som gør rummet helt fantastisk og med dejligt lysindfald fra tagvindue. Der er udgang fra køkken/stue til dejlig fliseterrasse hvor solen kan nydes.

På 1. sal kommer du op til en fin repos med plads til lille skrivebord og hvorfra du har åbning ned til stuen. Desuden er der 2 gode værelser med loft til kip, som giver en god følelse rummelighed.

Et meget velholdt ferielejlighed, som kun har været brugt af ejer og derfor heller ikke har nogen udlejningsaftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.