Stubberupvej 25A, Stubberup, 4800 Nykøbing F

Virkelig flot og istandsat bindingsværksejendom i hyggelig landsby

Bindingsværk, stråtag, småsprossede termovinduer og gadekær i landsbyen - det lyder idyllisk og det er det også.

Meget charmerende og flot moderniseret bindingsværksejendom på hele 213 m2 beboelse, beliggende på en stor 2.300 m2 grund i en hyggelige landsby få km nord for Nykøbing F., med 5 min. til Nordby Skolen, Rema 1000 og til motorvejsafkørsel.

Ejendommen er næsten totalmoderniseret overalt indvendigt og fremtræder i rigtig flot og lys stand med bl.a. pæne lyse klinkegulve med gulvvarme, lyse plankegulve, hvide vægge og lofter med synlige bjælker. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Meget centralt køkken / alrum med meget stort spiseområde og med udgang til terrasse og haven - køkkenet er i pæne hvide elementer og alle hårde hvidevarer hertil. Hyggelig opholdsstue med plankegulve og forældreafdeling med soveværelse og kontor / påklædningsrum. Meget stort og dejligt bryggers med udgang til terrassen/ haven, masser af skabe og stik til vaskesøjle samt lille viktualierum. Flot badeværelse med bruseniche og stort bademiljø. 2 store værelser samt mellemgang med trappe til 1 sal, som indeholder et 28 m2 stor åben hyggestue eller teenager afdeling.

Grunden er en dobbeltgrund på 2.300 kvm, som er anlagt med stor græsplæne, pæn beplantning, hyggeligt tehus og bålplads, herudover indkørsel gennem vognporten.

Virkelig en indbydende ejendom med masser af hygge og charme, som bør opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.