Solvænget 9, Sundby L., 4800 Nykøbing F

Hyggelig bungalow i efterspurgt område i Sundby L.

Rigtig hyggelig bungalow i attraktivt område i Sundby L. - med beboelse på 80 m2 og meget anvendelig kælder på 80 m2. Huset er opført i mursten, cementtagsten, energivinduer i hele huset fra 2015 og opvarmes billigt med fjernvarme.
Ejendommen ligger på en skøn anlagt grund på 940 m2, beliggende på rolig gade, tæt på Guldborgsund og Hamborgskoven.

Ejendommen indeholder bl.a. entré med nedgang til kælderen, lille pænt køkken i hvide elementer samt flisebadeværelse med gulvvarme, bruseniche og bademiljø. Derudover er der soveværelse med skabsvæg med skydelåger samt stor opholds- / spisestue med udgang til stor træterrasse i niveau og nedgang til haven.

Kælderen er opvarmet og med ca. 2 meter til loftet og indeholder bagindgang, kontor / gæsterum, stort værksted/hobbyrum samt soveværelse (ikke godkendt til beboelse).

Skøn have med 2 indkørsler og den store træterrasse er bare prikken over i'et; dette solrige spot danner rammen om jeres udeliv i ugenerede omgivelser, og på den anden side af villaen er der både carport og praktisk skur med fine opbevaringsmuligheder.

Villaen ligger attraktivt i et stille og roligt kvarter i Sundby med kun få minutters gang til Guldborgsund og den fine udsigt over til Nykøbing F. på den anden side, hvor centrum lokker med flere forretninger, biograf, restauranter m.m. - og så tager det kun ti minutter på cykel at nå dertil! I lokalområdet har i også Guldborgsund Centret med Føtex, Elgiganten og flere store varehuse, og endelig har I skøn natur i form af Hamborgskoven fem minutter fra jeres hoveddør - perfekt til en solrig søndagsudflugt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.