Lillegade 5A, Horbelev, 4871 Horbelev

Super lækker 1-plansvilla med skøn beliggenhed - Energimærke A

Virkelig flot og total istandsat 1-plansvilla på hele 219 m2 beboelse og 40 m2 integreret garage. Ejendommen har rigtig flotte rapporter og fremstår yderst smagfuldt indrettet, med plads til den store familie. Ejendommen ligger skønt på en 1.409 m2 stor grund på lukket vej op ad skoven og privat sti til byen. Horbelev er en aktiv landsby på Østfalster med indkøb, børnehave, stort aktivitetscenter, sportshal og gode busforbindelser. Der er tæt til Stubbekøbing med stor lystbådehavn og hele Øst kysten Hesnæs Havn, Pomle Nakke Traktørsted, skov, strand og dejligt natur liv.

Huset indeholder bl.a. : Skøn entré / fordelingsgang med direkte adgang til garagen, bryggers og til børneafdelingen med 3 store værelser, alle med ovenlys og 2 med dør til haven. Flot badeværelse med badekar, bruseniche og pænt bademiljø. Super lækkert køkken / alrum i flotte hvide elementer med grebløse låger, alle hårde hvidevarer og åbent til både opholds- og spisestuen. Spisestuen er med store vinduespartier og dør til 32 m2 stor overdækket terrasse. Opholdsstuen er indrettet til en rigtig hyggelig sofakrog, hvor man også kan nyde den gode brændeovn (pilleovn). Derudover er der teknikrum, mellemgang og godt kontor med ovenlysvindue og dør til haven.
Forældre afdeling med soveværelse, walk-in closet og eget badeværelse med bruseniche.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme via gulvvarme overalt (soveværelset er klargjort hertil), troldtekt lofter til kip og genvex (varmeflytning).

Denne ejendom skal opleves og man får helt utrolig meget kvalitet og m2 for pengene.

Velkommen til det store hus på Lillegade 5A i Horbelev.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.