Følfodvænget 20, Nordbyen, 4800 Nykøbing F

Skøn Lind & Risør villa i Nordbyen

Kvalitetsbolig i Nordbyen - Leder I efter en bolig, hvor I ikke skal røre en finger? 1-plansvillaen på Følfodvænget 20 holder til i Nordbyen 5 minutters kørsel fra Nykøbing Falster og med gode kvalitetsmaterialer.

Villaen er opført i 2008 og indeholder 165 m2 beboelse, med 4 soverum, stort køkken alrum og 2 badeværelser. Der er meget lave driftudgifter, genvex anlæg og selvfølgelig gulvvarme overalt.

Ejendommen indeholder bl.a.: entré med adgang til 2 gode værelser samt flot flisebadeværelse med, bruseniche og stort bademiljø. Ligeledes er der bryggerset med direkte indgang fra vognporten, med masser af skabe og stik til vaskesøjle. Huset centrale plads er det store lyse køkken-/alrum i flotte hvide HTH elementer, stor koge-ø, stor spiseplads og med dør til terrassen. Ekstra værelse / kontor samt forældreafdeling med soveværelse, skabsgang og lækkert badeværelse, både med kar og bruseniche. Der er hyggelig lys opholdsstue med udgang til førnævnte terrasse.

Derudover er der 34 m2 indbygget carport og 13 m2 isoleret redskabsrum. Derudover er der 20 m2 separat cykelskur/redskabsrum.

Dejlig stor og helt ugeneret grund på 1.343 m2 med masser af plads til børnene.

Det er ikke kun boligens indflytningsklare rammer og planløsning, der tiltrækker familien - det er også i høj grad beliggenheden i Nordbyen nær Nykøbing Falster, der gør udslaget. Her befinder I jer i et lukket og roligt område, der sikrer ungerne en tryg opvækst. Det tager for eksempel kun to minutter at gå til Nordbyskolen samt børnehuset Nordstjernen, mens Nykøbing Falster ligger for jeres fødder efter kun ti minutter på cyklen. Her bugner det med endnu flere skoler, daginstitutioner, kulturelle tilbud, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Eller hvad med at gå på opdagelse i områdets naturskønne arealer?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.