Kløvervænget 6, 4850 Stubbekøbing

Skøn etplansvilla med masser af lækre detaljer - attraktivt villakvarter.

En super skøn villa med god plads, kvalitet i højsædet, flotte lysindfald, pragtfuld have - her føler man sig hurtigt hjemme. Beliggende i populært villakvarter, som både er velegnet til børnefamilier og seniorer. Der er stistystemer i området. Der er ikke langt til skole, indkøb, daginstitutioner. Naturen i området er utrolig smuk, nyd området omkring havnen og den smukke udsigt til Bogø. Skønt parkanlæg "Anlægget" mellem høje, gamle bøgetræer og åbne plæner med udsigt til Grønsund. Er du til motion, så er der gode idrætstilbud i Stubbekøbing.

Det er nemt at komme nordpå via motorvejen, der er ca. 10-15 minutters kørsel til motorvejstilkørslen. Ca. 1,5 times kørsel til København.

Villaen er beliggende på en flot beplantet hjørnegrund. Der er gode stenbelagte terrasser, så både morgen, middag og aftensolen kan nydes. Den ene terrasse har udepejs og er delvist overdækket. Her kan nydes mange hyggelige stunder med familien. Smag frugterne fra æble-, blomme- og kirsebærtræerne.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og tilbygning / stue er fra år 2003, og der er gulvvarme i begge badeværelser og i den tilbygget stue. Flotte zink beklædte gavle, huset er næsten vedligeholdelsesfrit.

Den funktionelle indretning er bestående af: Entrè med garderobeplads. Flot nyere gæstebadeværelse med bruseniche. Der er ialt 4 gode værelser, som er godt fordelt i ejendommen, der er i værelserne god skabsplads og i soveværelset er der skydelåger fra Svane køkken. Badeværelse med muret bruseniche, vaskarrangement, håndklædetørrer og toilet. Lækkert køkken alrum med flot nyere Svane køkken og god spiseplads. I forskudt plan og i åben forbindelse er flot opholdsstue som med fantastisk vinduesparti mod haven/terrassen, der er 14 mm massivt Junckers gulv, pejs med brændeovnsinsats, 2 udgange til terrasser. Dejligt bryggers med egen indgang.

Endvidere er god carport og isoleret garage/udhus, der er plads til godt hobbyværksted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.