Bogfinkevej 31, Kraghave, 4800 Nykøbing F

Super lækker og flot istandsat etplansvilla i børnevenligt område.

Se lige her! Velkommen til Bogfinkevej 31. Eftertragtet beliggende på lille stikvej, 50 m fra børnehaven/vuggestuen, 150 m til Nordby Skolen. Der er cykelstier/gangstier, så børnene kan færdes trygt i området. Stor Rema 1000 butik lige i nærheden. Elsker du natur, så er skoven i gå-/cykelafstand, gode stier til mountainbike og det er nemt at cykle til Gymnasiet m.m.

Igennem en årrække er huset renoveret / moderniseret, bl.a. HTH-køkken (år 2012),.nyt tag og isolering/garage (år 2014). Nyt tag og beklædning samt isolering af skur ved garage (år 2014). Terrasse i baghaven (2015), Vinduer (2015). Bryggers og gæstetoilet (2016). Indkørsel og forhave (2016). Badeværelse og entrè (2017). Tilbygning 2018 Tag 2018 (betontegl).

Villaen er særdeles funktionel og fremtræder yderst præsentabel og velholdt. Den smukke have, som omkranser ejendommen er samtidig nem at passe. Der er stenbelagt indkørsel og pæn forhave med lille træterrasse (morgensol). Baghaven er helt ugeneret og der er en dejlig stenterrasse. Bagest i haven er et udhus/anneks.

Indretningen er bestående af: Entrè med god plads til tøj og opbevaring. I forbindelse med entreen er der 2 gode værelser samt flot badeværelse med muret bruseniche. Afdeling med 2 værelser, det ene har egen udgang til haven. Depotrum. Husets hjerte bestående af dejligt køkken (HTH) alrum, som ligger i forbindelse med dejlig spise-/opholdsstue. Fra stuen er der udgang til terrassen, som vender mod syd/vest. Funktionelt bryggers med klinkegulv og vaskemaskine. Gæstetoilet.

Godt lysindfald fra Velux ovenlysvinduer i spiseafdeling/stue med regnsensor.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, og der er vandbåren gulvvarme i hele huset bortset fra værelserne.

Her er de fysiske rammer og beliggenheden helt i top til en børnefamilie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.