Hamborgskovvej 11, Sundby, 4800 Nykøbing F

Skøn villa med attraktiv beliggenhed og stor grund.

Denne smukke og yderst præsentable villa ligger på en skøn grund på 2.571 m2 - her er plads til at børnene kan boltre sig, boldspil, terrassehygge og meget mere.

Super beliggenhed nær skole, ny grøn skole som er under opførelse, vuggestue, dagpleje, indkøb og alt det praktiske, som gør hverdagen nem. God adgang til netværk af nærområdets cykelstier. Naturen er virkelig skøn. Nyd den smukke udsigt over Guldborgsund, når du går turer i området. Hamborgskoven indbyder til masser af familiehygge, mountainbike ruter og stier gennem skoven. I løbet af ca. 5 min. er man i Nykøbing F.

Ejendommen er indrettet med:
Entrè med trappe som fører til kælderafdeling, stueplan og 1. sal. Pragtfuld opholdsstue, med karnap, trægulv og udgang til fantastisk terrasse. Desuden stort værelse.

1. sal er udnyttet med: Repos. Stort soveværelse med udgang til altan. 2 værelser. Samt badeværelse med bruser.

Kælder, hvor 70 m2 er godkendt til beboelse: Lille gang. Køkken med spisekrog. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til haven. Stort badeværelse med kar, bruseniche, vaskearrangement m.m. Disponibelt rum til diverse. Der er fra kælder adgang til udhus/garage.

Carport/garage.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Alt i alt en indbydende og børnevenlig villa i et eftertragtet område.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.