Herningvej 18, 4800 Nykøbing F

God investeringsejendom

Godt beliggende og meget set erhvervsejendom på 958 m2, beliggende på 3.262 m2 hjørnegrund ved indkørslen til erhvervskvarter og med meget lokal trafik.
Ejendommen er velkendt og store udstillingsvinduer til Ndr. Ringvej, udstillingsarealer til Herning og stor gårdsplads med indkørsel fra Herningvej.
Ejendommen fremtræder meget velholdt og har bl.a. en nyere tagbelægning.

Ejendommen er opdelt i 3 lejemål.
Lejemål 1 er udlejet til Dekra Bilsyn, som råder over bilsynshal, stort værksted med 2 porte til gårdsplads, stort kontor og fælles toilet med den næste lejer.
Lejemål 2 er udlejet til HD Bilpleje, som har en vaskehal med hæveport, separat værksted med hæveport, 3 sammenhængende værksteder med hæveporte og fælles bad/toilet med lejer 1.
Lejemål 3 er udlejet til Würth, som har stort ekspeditionslokale, mødelokale, arkiv, personalerum, kundetoilet, stort udstillingslokale med vinduer fra gulv til loft, ekstra personaletoilet samt lagerrum med hæveport til gården.

Der er fortegnelser over de enkelte lejeres brugsret til gården.

I ejendommen er et ca. 50 m2 lagerrum, som sælger gerne vil beholde imod betaling af en månedlig husleje, men det kan overtages af køber.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.