Brudelysvej 31, Marielyst, 4873 Væggerløse

Sikke en drøm af et fritidshus - Attraktiv beliggenhed i Marielyst.

Sikke en skøn lille perle, utroligt velholdt fritidshus med skøn grund og populær beliggenhed. Huset oser af sommerhusstemning og grunden er helt fantastisk. Stort terrasseareal, masser af sol og særdeles flot anlagt grund.

Her kan familien få mange fornøjelige timer til at gå. Der er gåafstand til Marielyst centrum og til det imponerende strandområde.

Her kan man både finde fred og ro og alligevel være tæt på Marielyst Torv, golfbanen, indkøb, restauranter og cafeer og meget mere. I den sydlige del af området er det fredfyldte fuglereservat, hvor den eneste larm er fuglene, og Bøtøskoven med de vilde heste m.m.

Huset er yderst indbydende og er indrettet med: Entrè med plads til overtøjet. Super lækkert badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine, bruseniche med indbygget lys, håndklædetørrer, toilet og vaskarrangement. 3 værelser, det ene med skab. Skønt køkken alrum med lyst og enkelt køkken, dejlig spiseafdeling og som ligger i åben forbindelse med hyggelig stueafdeling. Skønne lysindfald. Dejligt kig til den vidunderlige have. Fra opholdsstuen er der adgang til stor træterrasse, som er delvist overdækket. Integreret udhus/depotrum (evt. til en ekstra soveplads)

Der er trægulv i alle opholdsrum. Der er installeret luft til luft varmepumpe.

Endvidere carport og dejligt udhus / bryggers.

Ejendommen har solceller.

Der er ingen sommerhus udlejningsaftale, men skulle det være et ønske vil huset også være velegnet til dette.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.