Kildevænget 6, Fuglse, 4960 Holeby

Indflytningsklar villa / flexbolig med lækker udestue.

Meget velholdt, rummeligt og meget lyst1-planshus / flexbolig på 102 m2 + 18 m2 flot bygget udestue, opført i gule sten med eternittag og energivinduer. Det ligger på en 847 m2 pænt beplantet grund ved en blind vej i et meget roligt kvarter, lige ud til de åbne marker. Det ligger i en lille, hyggelig landsby på Midtlolland med cykelafstand til Holeby, som har indkøb, skole, sportshal m.m. Huset opvarmes billigt med el og varmepumpe. Der indlagt fibernet fra Fibia.
INDEHOLDER:
Stor entré med indmuret / overdækket hoveddør, trægulv og skabsvæg med skydelåger.
Stort, pænt badeværelse med opvarmet flisegulv, flisevægge til loft, stort skab med vask, stort vægspejl, kar, bruseniche med skydevægge og hvid sanitet.
Godt soveværelse med trægulv og 3 indbyggede skabe til loft.
Dejligt køkken i hvide elementer med grå bordplader, gode hvidevarer og hyggelig spiseplads.
Pænt bryggers med flisegulv, skab, lille bord med grovvask, stik til vaskesøjle og dør til udestue.
Dejligt værelse med trægulv og udsigt over markerne.
Stor, lys opholds- og spisestue med trægulv, varmepumpe og glasdør til helt ny, støbt terrasse med frostsikre klinker, læhegn og dejlig udsigt.
Huset har delvis hvide lofter, fyldningsdøre og trælaminatgulve.

18 m2 flot muret udestue med isoleret trægulv, vinduer til alle sider, termotag, dør til vestvendt fliseterrasse og flot udsigt.

Desuden sammenbygget carport i træ med klart pladetag og sammenbygget udhus/værksted i samme materialer, hvorfra der er dør til haven.

Stor fliseindkørsel og dejlig, lukket have.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.