Sortsøvej 23, Sortsø, 4850 Stubbekøbing

Wow se her! Pragtfuld ejendom med havudsigt og helt unik stemning.

Velkommen til "Sølyst". Unikt, stemningsfuldt, fantastisk havudsigt, istandsat med respekt for husets oprindelse m.m. Dette er bare nogle af de fine ord man kan sætte på dette helt fantastiske sted og ejendom.

Beliggende på Nordfalster i en lille landsby Sortsø med god kontakt til naboer, hvis det ønskes. Det er nemt at komme til og fra Sortsø, der er ca. 10 minutters kørsel til motorvejstilkørslen. Den lille fritidshavn, Sukkerbroens bådelaug ligger ca. 300 m fra ejendommen og danner rammen om et hyggeligt havneliv, og der kan bades udenfor molen.
Lille velrenommeret privat skole i nærheden "Skovby Friskole".
Der er indlagt fibernet.

Grunden er på 4.258 m2, helt fantastisk anlagt. Flot pigstensbelagt gårdsplads, haven er opdelt i flere rum. Mod syd er der en dejlig græsplæne, der er 2 drivhuse, det ene et almindeligt drivhus og det andet et nyere med isoleret gulv og næsten orangeri, her kan man sidde og nyde de fine planter og solens varme.

Stor terrasse og stor urtehave med afskærmede bede til at dyrke i. Der er forskellige frugttræer, frugtbuske og bed med krydderurter.
Skønne gamle træer i den parklignende del af haven mod øst og nord, hvor man kan sidde og læse en god bog eller blot nyde omgivelserne. Mod vest er der et smalt græsstykke til naboens mark, hvor der kan nydes de skønneste solnedgange.
Fra store dele af haven, kan man nyde den smukkeste udsigt over havet.

Selve boligen er virkelig noget for sig! Smukt moderniseret med skønne materiale valg, i år 2006 blev huset sandblæst og pudset op. Vinduer minus bryggersvindue er Velfac 400 2-lags lavenergi. Udvendigt med aluminium og indvendigt med træ.

Her føler man sig hurtigt hjemme. Her er højt til loftet og et ualmindeligt flot lys og udsigt over vandet fra de fleste rum.

Husets indretning er bestående af: Indbydende entrè/hall med trappe til 1. sal. Flot badeværelse med håndstrøgne fliser og italiensk sanitet, gulv lagt i harlekin mønster med høj kvalitets klinker. Lækkert stort køkken/alrum, her oser det af hjemlig hygge, flotte messing vaske og brændeovn til lidt ekstra hygge. To stuer ensuite med dobbeltdøre imellem, som giver åbent kig igennem, og dermed en dejlig rumfornemmelse. Rummeligt kontor med indbyggede bogreol/skabe fra gulv til loft, dejligt kig til gårdspladsen og udgang til lille istandsat sydvendt karnap/terrasse. Dejligt stort bryggers.

Fra stuerne og køkkenalrum er der udgange til stor højtbeliggende og østvendt terrasse, som er anlagt i 3 niveauer. Nyd den smukke solopgang og udsigt over Grønsund og Sortsøgab. Stuk og smukke rosetter i alle rum i stueetagen.

1. sal er udnyttet med: 2 rummelige værelser med smuk udsigt, det ene imod Stubbekøbing, Bogø og Møn. Det andet med view over det smukke landskab. Mindre værelse evt. som walkin-closet.
Stort uudnyttet loftsrum, her er et væld af muligheder, der er forberedt rørføring og sanitet til evt. ønske om bad/toilet på 1. sal.

De tre længer er med tag og undertag fra år 2014. Taget er klart til at isolere efter behov. Alle udvendige porte og døre i længerne er fra år 2017.

Længe 1 er indrettet med: Fyrrum. To gode værksteder. Bryggeri (udstyr medfølger ikke, men kan evt. tilkøbes), loftet i denne længe er nyt og isoleret. Fra det ene værksted er der ny trappe til 1. sal.
1. salen har nylagt gulv, her kunne man bl.a. etablere yoga, meditation eller kreative aktiviteter.

Længe 2: Fremstår helt originalt med tidligere kostald og hyggelig oprindelig hestestald til 2-3 heste og med dobbeltdøre til den pigstensbelagte gård. Endnu et staldrum, som idag bruges til opbevaring af træ, resttræ til nye kreative ideer (kan evt. tilkøbes). Opbevaringsrum med loft til kip og trappe til det gamle loft over staldene.

Længe 3: Lille gårdbutik/hobbyrum til diverse. Der er et stort rum med stolper og bjælker og trappe til det gamle kornloft. Fra dette rum er der to store nye porte, en til gården og en til sydhaven. Endvidere er der i denne længe dobbelt carport, som pt. anvendes som en del af gårdbutikken.

Kom selv og oplev dette imponerende sted og en ejendom i særklasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.