Blommestien 121A, 4872 Idestrup

ATTRAKTIVT POOL-SOMMERHUS FRA 2008 MED MANGE KVADRATMETER

Investoren, der er på udkig efter det ideelle sommerhus til udlejning, hvor man opnår et flot og attraktivt afkast, skal uden tvivl vende blikket mod Blommestien 121A. Her udbyder vi nemlig nu et stort og veldisponeret sommerhus, der bl.a. huser fem separate soveværelser, en swimmingpool-afdeling og et stort udeareal.

Blommestien udgør et lille, roligt boligvænge, og sommerhuset er således omkranset af en helt særlig ro, som er guld værd, når det er blevet tid til ferier og forlængede weekender. Sommerhuset er opført i 2008 og fremstår pænt og velholdt - både inde og ude - og det ligger på en 1860 kvadratmeter stor grund, hvor der er mulighed for at tilbringe dagene under åben himmel i solens skær. Det store græsareal er ideelt til leg og aktiviteter, og som prikken over i'et venter et imponerende terrassemiljø, der strækker sig hele vejen langs husets sydlige facade. Terrassen har således sol fra morgen til aften, og de mange kvadratmeter kan både indrettes med havemøbler, liggestole og en stor grill.

Sommerhuset råder over 186 kvadratmeter, og indendørs er der virkelig plads til hygge og samvær, hvilket må siges at være et stort plus. De fem separate værelser er alle regulære, indretningsvenlige og har skabsplads, og der er således god plads til den helt store familie såvel som vennepar med børn. Planløsningen byder også på et stort aktivitetsrum, en lysfyldt stue med brændeovn, et funktionelt køkken og hele to badeværelser. Afslutningsvis venter poolafdelingen, der viser sig med en stor swimmingpool, spabad og sauna.

Sommerhusområdet er utrolig hyggeligt og veletableret, og det tiltrækker derfor folk fra nær og fjern. Dette skyldes selvfølgelig også det faktum, at der er ganske kort til Marielyst Strand, som går for at være en af de bedste badestrande i hele landet, så man kan nyde sommerdagene med solbadning og forfriskende dukkerter. Afslutningsvis kan vi glæde dig med det faktum, at sommerhuset ligger tæt på Marielysts hyggelige byliv, dagligvarebutikker og er omgivet af skøn natur og aktiviteter.

Sommerhuset er opvarmet med jordvarme der leverer gulvvarme i hele huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.