Keldskovvej 11, Bruntofte, 4800 Nykøbing F

Hyggelig bindingsværksejendom som kan anvendes til flexbolig

Hyggelig bindingsværksejendom med sprossede termovinduer på 117 m2 beboelse, liggende på en 1.554 m2 pæn grund, omgivet af træer og med marker til alle sider. Stor indkørsel og god plads til bilerne i dobbeltcarporten. Huset opvarmes med kondenserende oliefyr samt brændeovn.

Indeholder: Entre med flisegulv og adgang til loftrum. Køkken med samme gulv som i entre. Fra køkken er der udgang til stor fliseterrasse som ligger direkte ud til den store baghave. Fra køkkenet er der indgang til hyggelig vinkelstue, med både spise- og opholds plads. I stuen er der pænt vedligeholdt trægulv samt synlige bjælker og hyggelig brændeovn. Pænt og rummeligt badeværelse, med stort vægspejl, stor bruseniche og stik til vaskesøjle. Rigtig stort soveværelse med pænt klikgulv og ekstra værelse (som dog skal færdiggøres).

Alt i alt en spændende ejendom med marker til alle sider, god afstand til naboer samt fred og ro. Ejendommen må både anvendes til helårsbolig samt flexbolig. Der er kun 10 minutters kørsel til Nykøbing F. by samt motorvejen mod København.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.