Skovtoften 10, 4800 Nykøbing F

Dejlig toplansvilla beliggende i attraktivt område i det populære Sundby.

Velkommen til Skovtoften 10! Super dejlig villa med plads til hele familien, beliggende i børnevenligt og hyggeligt villakvarter. Tæt på Hamborgskoven, Sundskolen, daginstitution, masser af indkøbsmuligheder og shopping i Guldborgsundcentret og den nye kommende skole, ligger lige i nærheden.

Legeplads i området, hvor familien kan hygge sig og gå en skøn tur via gangstierne langs Guldborgsund.

Haven fremstår rigtig fin og alligevel nem at passe, skøn nyere træterrasse med udgang fra husets stue, under buskene pusler et pindsvinepar og nyder det store gamle træ (ligger på modsatte side af skellet). Her kan børnene lege og der er plads til familiehygge.

Huset har inden for de seneste par år fået 2 nye badeværelser, ny belægning og rækværk på altan, 1. sal har nye vinduer og døre, delvist nye gulve, ny bordplade i køkken, BWT-anlæg m.m.

Den funktionelle indretning er bestående af:
Dejligt bryggers. Spisekøkken med gulvvarme og plads til spisebord eller andet. Via dobbeltdør fra køkken kommer man til vinkelopholdsstue med udgang til den dejlige træterrasse. Husets entrè med trappe til 1. sal. Nyt (år 2020) og flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

1. sal byder på dejligt stort soveværelse / evt. hobbyrum med udgang til den nyistandsatte altan. 3 værelser. Flot nyt badeværelse (år 2021) med bruseniche og gulvvarme.

Dejlig garage / udhusbygning.

En rummelig og indbydende villa med god plads og lige til at flytte ind i - særdeles populært område.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.