Sundvej 4, 4800 Nykøbing F

En spændende ejendom i det attraktive "sygehuskvarter" lige ved Guldborgsund

Velkommen til Sundvej ! Nyd denne ejendom, tæt på Guldborgsund, byens pulserende liv, skoler, indkøb, restauranter, biograf og meget mere. Beliggenheden bliver ikke meget bedre, og huset er yderst chamerende. Villaen/rækkehus ligger i børnevenligt område og der er vandkig til Guldborgsund.

Så søger du et spændende byhus med skøn gårdhave, så se mere her. En særdeles attraktiv adresse og en smuk ejendom, beliggende på en 284 m2 grund.

Bag huset er den skønneste gårdhave, her kan man sidde ugeneret og nyde sommermånederne. Der er stor ny flisebelægning, lille græsplæne og hyggelig overdækning.

Huset er på 138 m2 beboelse samt udnyttet loftrum - indeholder bl.a. entré med god trappe til 1.salen og med gæstetoilet under trappen. 2 hyggelige stuer med plankegulve, stuk og roset - den ene stue har udgang til charmerende overdækning og den anden stue er delvist åbent til køkken / alrummet. Køkken / alrummet er indrettet med stor spiseplads, masser af skabs- og bordplads samt skøn kig ud til gårdhaven. Der er ligeledes stort bryggers / bagindgang med opvarmet flisegulv, ovenlys vinduer, stik til vaskesøjle og depotrum.

På 1.salen er der soveværelse med skabsvæg med skydelåger og med udgang til balkon med udsigt til Guldborgsund. Flot badeværelse med opvarmet flisegulv, væghængt toilet, bruseniche med glasdøre og godt bademiljø. Derudover 2 værelser og opgang til 2.salen som er udnyttet til stort kontor (dog ikke reg. til beboelse).

Huset er opført i flotte sorte glasserede teglsten, pudset facade og sprossede termovinduer. Flisebelagt indkørsel og der er ligeledes indrettet et redskabsrum i haven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.