Glentevej 4, Marielyst, 4873 Væggerløse

Rigtig hyggeligt sommerhus i 4. række fra vandet

Søger du det autentiske og hyggeligt sommerhus, så har du her muligheden i et helt fantastisk område på Marielyst. Sommerhuset er beliggende på en rolig vej, i 4. række fra vandet - så du kan bare iføre dig badetøjet og på 2 min. er du på Danmarks bedste badestrand. Der er 65 m2 sommerhus samt 35 m2 godkendt anneks, opført i original stil med blokhusbrædder, paptag og termovinduer.
Der er 760 m2 skøn solrig grund, med hyggelige terrasser og hyggekroge, gl. beplantning og i baggrunden kan du høre bølgens skvulpen.

Huset indeholder en lille forgang med adgang til badeværelse med vinylgulv, bruseniche, hvid sanitet og soveværelse med skabsvæg. Skønt åbent køkken/alrum i pæne hvide elementer, brændeovn og stor spiseplads. I opholdsafdelingen er der installeret varmepumpe
og dobbeltdør til 16 m2 skøn udestue med glaspartier og dør til sydvendt træterrasse.

Derudover er der 35 m2 anneks godkendt til beboelse, hvor der er indrettet et soveværelse og værksted (kan nemt indrettes til værelse også). Ligeledes er der overdækning, drivhus, 2 redskabsrum.

Der er ca. 1 km. gåtur til Marielyst Torv med alle restauranter, indkøb, busforbindelse m.m. I Marielyst finder man ligeledes Golfbane og et væld af forlystelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.