Strandvej 41, 4800 Nykøbing F

Virkelig skønt byhus tæt på Guldborgsund

Rigtig spændende byhus på hele 140 m2 beboelse, med kig til Guldborgsund fra sin hoveddør og med egen garage. Ejendommen ligger i meget attraktivt og efterspurgt område, tæt på Sygehuset, Guldborgsund og hyggelige Slotsbryggen med restauranter, biograf m.m. Der er 446 m2 skøn have, hvor der er særskilt indkørsel/indgang samt lukket gårdhave.

Ejendommen indeholder bl.a. entré med trappe til 1.salen og med gæstetoilet under trappen. Hyggelig opholds- / spisestue med originalt plankegulv og delvist åbent til stort lækkert Vordingborg køkken, med alle hårde hvidevarer og med ny dør til gårdhaven. Stort bryggers / bagindgang med stik til vaskesøjle, god skabsplads og 1 trin ned til skønneste opholdsstue med opvarmet flisegulv og stort vinduesparti til haven.

1.salen er istandsat med døre, vinduer, gipslofter og originale gulve - og her er der indrettet med lækkert badeværelse med vinylgulv, bruseniche med glasdøre og flot bademiljø. Dejligt soveværelse med loft til kip med lille hems, stor kvist og skabsvæg. Derudover er der godt børne-/gæsteværelse.

Der er 31 m2 garage med redskabsrum, dejlig have og stor hyggelig gårdhave og sydvendt fliseterrasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.