Stavreby Strandvej 5, Stavreby, 4874 Gedser

Fantastisk beliggende landejendom - med kig til Guldborgsund

Nedlagt landejendom i de skønneste omgivelser, kan bliver familiens nye flexbolig eller helårshus, med marker på alle sider og udsigten over indsejlingen til Guldborgsund. Ejendommen er opført som 4-længet gård med helt lukket gårdsplads med toppede brosten, ca. 249 m2 beboelse og ca. 623 m2 udbygning. Ejendommen ligger på Sydfalster, tæt på Marielyst med en af Danmarks bedste badestrande, Golfbane og Gedser med færge til Tyskland m.m.

Ejendommen er opført i delvis bindingsværk, i pudsede sten, eternittag - beboelsen er moderniseret, men udbygningerne trænger generelt til modernisering/istandsættelse.

Beboelsen indeholder bl.a. : fra entréen er der adgang til en forstue eller værelse - derudover er der 2 værelser, badeværelse med badekar, skønt køkken / alrum med udgang til have og stor spiseafdeling. Hyggelig opholdsstue med plankegulve og ligeledes med udgang. Baggang til fyrrum med pillefyr fra 2018 og projekteret toilet. Der er gulvvarme i stueetagen.

Der er 2 opgange til 1.salen, hvor der er indrettet med 3 store rum, hvoraf det ene bruges som ekstra stue - der er ligeledes indrettet badeværelse med vinyl på gulv og vægge samt bruseniche.

Udbygningerne indeholder bl.a. tidligere stald og stor rummelig maskinhal - man skal påregne, at udbygningerne skal istandsættes.

Ejendommen ligger for enden af egen markvej og med marker på alle 4 sider - fra ejendommen er der 400 meter til Guldborgsund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.