Fuglehaven 14, Sundby, 4800 Nykøbing F

Arkitekt tegnet og smuk etplansvilla beliggende i det populære Sundby.

En yderst flot og præsentabel villa i et plan nær den nye kommende "grønne" skole, nuværende skole, daginstitution, mange indkøbsmuligheder og skøn natur. 5 minutters gang derfra er man ved gangstien og cykelstien langs med Guldborgsund med den smukkeste udsigt over sundet og mod Nykøbings havnefront. Det bliver ikke meget smukkere. Området er utroligt populært både for børnefamilier og det modne par. Her er plads til at familien kan have mange hyggelige stunder, både ude som inde.

Haven er helt ugenert og flot anlagt med en fin variation af planter, buske, træer m.m. Det store orangeri/drivhus er etableret inden for de seneste to år. Det har både god plads til man at sidde og nyde solen og til at dyrke drivhusplanter. Dejlig terrasse, som er delvis overdækket og i læ fra husets vægge. Så her kan man nyde de lune sommeraftenerne.
Husets indretning er bestående af: Rummelig entrè. Gæstetoilet. Dejligt værelse. Skøn pejsestue med flot trægulv og smukt kig til haven. Pænt, ældre køkken alrum (der er foldedør fra køkken til stue/spisestue) med plads til mange gæster. Nyere hårde hvidevarer i god kvalitet. Fra køkkenafdeling er der adgang til dejligt bryggers med egen indgang. Afdeling med lille mellemgang. Flot nyt badeværelse med gulvvarme, stor bruseniche, vaskarrangement, toilet og håndklædetørrer og ny Miele vaskemaskine og tørretumbler. 2 gode værelser med skabsplads.

Endvidere byder ejendommen på dobbelt carport, diverse udhuse.
Der har i den ene stue tidligere været et ekstra værelse, der nemt kan genetableres, hvis det er et behov.
Attraktivt område og dejlig villa med masser af muligheder. Gå ikke glip af en tur i Hamborgskoven, en oplevelse for naturelskere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.