Helgolandsgade 2, 4800 Nykøbing F

Spændende byhus med udsigt til Guldborgsund.

Velkommen til Helgolandsgade 2 i Nykøbing F. Indbydende og moderniseret villa med attraktiv beliggenhed nær Guldborgsund og byens mange faciliteter. Nyd en gåtur langs Slotsbryggens og havnens maritime miljø med spisesteder, bar, fiskehandler, biograf og meget mere. Alt er i gå-/cykelafstand, bl.a. byens skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter m.m.

Der er flere fine detaljer ved ejendommen, bl.a. den gråblå facade, det storte tegltag, den store karnap, som giver et skønt lysindfald og udsigt fra ejendommen til Guldborgsund. Der er flotte Trip Trap gulv i stueetagen, som giver en behagelig atmosfære.

Det er nemt at passe have, der er en skøn stenbelagt gårdhave, hvor man kan sidde og nyde de skønne sommerdage/-aftener.

Huset har et boligareal på 113 m2 + en god og funktionel kælder på 66 m2, som i perioden fra 2002-2006 har gennemgået en renovering med bl.a. indlagt dræn og gulvvarme.

Husets indretning er bestående af:
Entrè med trappe til 1. sal. Gæstetoilet, Pragtfuld opholdsstue. Dejligt stort køkken alrum, som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Der er dejlig god plads til at venner og familie kan samles om en god frokost eller anden familiehygge. Køkkenet er holdt i lyse elementer og med kogeø, der er fra køkkenafdelingen udgang til den hyggelige gårdhave
1. sal er udnyttet med skønt og stort soveværelse med udsigt til Guldborgsund. Der er god skabsplads. Badeværelse med gulvvarme og brusekabine.

Kælderen er udnyttet med vaskerum/badeværelse med spa. Værksted/hobbyrum. Disponibelt rum. Kælderen har egen indgang.

Et dejligt hjem med skøn atmosfære og med en eftertragtet beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.