Nørre Boulevard 65a, 1. tv., 4800 Nykøbing F

God 2-værelses andelsbolig tæt på centrum

God 2-værelses og meget centralt beliggende andelslejlighed på 54 m2 + 3 m2 lækker altan. Lejligheden er meget rummelig i forhold til dens størrelse og ligger i en pæn rødstensejendom med tegltag og energivinuder fra 2012. Der er mulighed for at holde kældedyr i lejligheden.

Der er opgang med afhøvlede trin, som igen har nedgang til kælderen. Ejendommen har 12 lejligheder og ligger på en stor grund med fælles have og egne parkeringspladser. Den ligger ved en lille, lukket sidegade nær indkøb, skoler og byens centrum.

Lejligheden indeholder entré / fordelingsgang med lille garderobeplads - elementkøkken i bøgefinér med mulighed for lille spiseplads og dør til dejlig lys altan mod vest - altanen er helt lukket med store skyde-vinduer. Dejlig, lys opholds- og spisestue med afhøvlet trægulv samt godt soveværelse. Pænt badeværelse med flisegulv, vask, væghængt toilet og bruseniche.

Lejligheden har tæppebelagte trægulve.

Desuden eget kælderrum, vaskerum med stik til egen vaskemaskine, cykelskur, fælles have og egen P-plads foran ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.